Afdrukken
tra   

Van 20 tot 24 augustus organiseren we ons jaarlijks turn- en danskamp.


Hieronder vinden jullie alle informatie!


.

 

Uren:  van 9u tot 12u en van 13u tot 16u. Er is opvang voorzien vanaf 8u30 tot 17u en onder de middag. Tijdens de voor- en namiddag is er een korte pauze voorzien om iets te drinken en te eten.       
Wie: iedereen geboren in 2007 of vroeger kan deelnemen.
Wat: we starten de dag telkens met een gezamenlijke opwarming. Nadien werken we in kleine groepjes en met een doorschuifsysteem. Iedereen krijgt elke dag een danssessie. Elke namiddag is er ook een groepsactiviteit, in thema en groep doorbrekend. Onze uitstap maken we op vrijdagnamiddag.
Prijs:

€ 75 voor leden (€ 70 voor het 2de kind, € 65 voor het 3de,…). Niet leden zijn ook welkom, maar betalen € 10 euro extra voor de verzekering.

Na het kamp ontvangen alle -12 jarigen een attest dat kan bijgevoegd worden bij de belastingaangifte. Sommige ziekenfondsen en werkgevers betalen ook een deel terug. Vraag de nodige documenten, wij vullen ze met plezier in.

Inschrijven:

kan tot 15 juli door een seintje te geven aan Sabina of op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inschrijving is definitief als er betaald is op rekening BE47 8636 6484 4480 met vermelding van de naam van uw kind(eren).

 

 

Het Gymna-team.