Afdrukken

gymgalaU kent ongetwijfeld de Gymfed – dé gymfederatie van Vlaanderen, die met meer dan 100 000 leden haar plaats kent als derde grootste sportfederatie van Vlaanderen.
De Gymfed begeleidt en ondersteunt de clubs zodat recreanten, competitiegymnasten en topsporters hun sport op een kwalitatieve manier kunnen beoefenen en beleven.
 De federatie promoot de gymsport en stelt het welzijn en de ontwikkeling van de clubs en hun leden, de vrijwilligers en medewerkers centraal. Ze streeft hierbij naar samenwerking, kwaliteit en een optimaal resultaat.
Speciaal voor de leden werd de "We are gym-community" ontwikkeld. U kan er alle informatie vinden over uw favoriete sport, uw idolen en zo veel meer. Vanaf dit seizoen zijn vb. ook de lidkaarten en de attesten van de mutualiteiten in het persoonlijk hoekje te downloaden
Om u te informeren over het inloggen in "Mijn Gymfed" heeft de Gymfed een infofolder ontwikkeld, die u hieronder kan vinden. Door op de afbeelding te klikken kan u hem openen in pdf-formaat.
We wensen u alvast veel plezier op de ontdekkingstocht op "We are gym"!

gymfolder